Winkelbewaking

Een bewakingsagent geeft niet alleen aan klanten een groot veiligheidsgevoel, naar potentiële criminelen is er ook een ontradend effect. Door aanwezig te zijn in het filiaal beschermt de agent zowel het personeel als de klanten en leveranciers. Uiteraard is het ook mogelijk via camera monitoring de veiligheid te garanderen.

In winkelstraten is het trouwens erg nuttig om met enkele handelaars een afspraak te maken met Arasguard Security. Zo kan er een bewakingsagent ingeschakeld worden voor diverse panden in eenzelfde straat. De kosten worden dan gedeeld door alle betrokkenen.

Bent u eigenaar van diverse filialen in een regio, dan kunt u gebruik maken van clusterbewaking: de bewakingsagent komt op (on)regelmatige tijdstippen langs in de verschillende filialen.

Het is trouwens mogelijk interventie na alarm via Arasguard Security te organiseren. De meldkamer van uw systeem waarschuwt onze permanentiedienst waarna we de dichtsbijzijnde patrouille ter plaatse sturen.

Het moet trouwens niet steeds in uniform! Ook voor incognito bewaking kunt u op ons beroep doen. Er zijn ook agenten die vergezeld worden door hun trouwste viervoeter die de beveiliging kunnen doen indien dit nodig zou zijn.

Organiseert u een Opendeurdag of verwacht u een toeloop van klanten tijdens een koopavond of koopzondag? Voor dergelijke tijdelijke of korte opdrachten kunt u uiteraard ook terecht bij Arasguard Security!