Over ons

Arasguard Security

Arasguard is opgericht in 2008 door Alain Parent. Samen met zijn echtgenote stellen ze momenteel een aanzienlijk aantal mensen te werk in tal van bewakingsopdrachten. De agenten krijgen een zeer gedegen opdracht in functie van hun profiel én dat van de klant. Op die manier wordt de opdracht bij de klant steeds met de grootste kennis van zaken volbracht. Zo is iedereen tevreden: de klant die een gedegen opgeleide agent(e) inhuurt en de agent(e) die steeds een job kan uitoefenen die hem of haar het best past.

Arasguard Security is erkend door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Om controle op beveiliging en bewaking te handhaven is het verplicht deze, vooraf (!), aan te geven bij diverse instanties zoals Vigilis, de RSZ en de Federale Politie. Arasguard Security doet dit voor elke opdracht, voor elke klant.

Wil je informatie aanvragen of wil je een samenwerking met Arasguard Security aangaan, dan heb je één contact persoon: Alain Parent. Hij staat steeds tot uw dienst en is in nauw contact met zijn mensen on the field. Dit maakt dat problemen binnen de 24u zijn opgelost.