Bewaking en security bij evenementen

Om de veiligheid van uw evenement te garanderen en te optimaliseren zitten we graag in een vroeg stadium reeds rond de tafel. Onze expertise kan u helpen tijd en energie te besparen in de voorbereidingen van uw evenement. Organiseert u een personeelsfeest, een festival, een tentoonstelling, een beurs, een concert of elk ander type evenement: de veiligheid van uzelf en uw bezoekers is van het grootste belang!

De agenten van Arasguard Security beheren op een professionele, vriendelijke en behulpzame manier de bezoekersstroom, ze verzorgen het onthaal, maken de bezoekers wegwijs, doen de toegangscontrole, parkingcontrole, perimeter controle en hebben hiervoor de nodige tools ter beschikking indien nodig: communicatiemiddelen, metaaldetectoren, enz. Wij zijn geen firma die exclusief moeten werken, wij kunnen een perfecte aanvulling zijn bij uw eigen veiligheidsmensen! Getrainde herdershonden kunnen ook ingezet worden indien de aard van het evenement dit vraagt.

Onze agenten zijn opgeleid en gespecialiseerd in het vermijden van fysieke agressie. Beheersing en conflictcontrole staan centraal bij de bewaking en beveiliging van een evenement. Onze agenten zullen zo veel mogelijk pro-actief werken en op een kalme, professionele manier communiceren.